Diensten

Een verstopte riolering is erg vervelend maar komen helaas regelmatig voor bij huiseigenaren. Het kan vaak behoorlijk stinken en het water loopt traag weg in de keuken of badkamer in huis. Met onze diensten verhelpen en voorkomen we problemen snel voor mensen nu en in de toekomst. Helaas kunnen mensen niet altijd zelf de verstopping in een afvoer oplossen. DSP verhelpt alle soorten verstoppingen en staan vaak de zelfde dag nog voor u klaar met hulp bel 073 5185816.

Alle soorten diensten

Een riool krijgt elke dag heel wat te verduren. Is daarom erg belangrijk om het rioolstelsel in optimale staat te houden. Rioolreiniging door specialisten is de beste manier om  stankoverlast, verstoppingen en lekkage in uw bedrijf of woning te voorkomen. Ervaren professionals staan 24/7 voor u klaar. Het is erg belangrijk om met een probleem met het riool snel te handelen. Daarom staan wij 7 dagen in de week 24 uur voor u klaar. Wacht daarom ook niet te lang met ons in te schakelen voor riool ontstoppen. DSP is er ook voor wc ontstoppen en de afvoer ontstoppen.

Betaalbare Diensten Voor Alle Verstoppingen Ontstoppen En Reinigen

Onze diensten zorgen ervoor dat elke ontstopping zo snel mogelijk wordt opgelost. Met behulp van camera’s kunnen we snel vinden waar het probleem zit. Kleine geavanceerde minicamera’s zorgen voor een nauwkeurig beeld en op die manier zijn we bijna altijd in staat om het probleem op te sporen ontstoppen en te verhelpen.

Voor alle soorten verstoppingen

DSP is er voor alle verstoppingen van gootsteen ontstoppen tot regenpijp ontstoppen

Diensten