Ontstoppen

Door intensief gebruik van uw leidingen in huis of bedrijf kan er een verstopping ontstaan. Het ontstoppingsbedrijf van dsp ontstopt al uw leidingen tegen een betaalbare prijs. Onze rioolmonteur is gespecialiseerd in het ontstoppen van uw leiding in de keuken douche en wc.

de riool verstopt  ontstoppen van de douche en wastafel kan makkelijk een verstopping ontstaan. Tijdens bijvoorbeeld toilet bezoek verliest u haren en ook na het scheren ontstaat een mengsel van scheerzeep en haartjes. Wanneer u deze resten wegspoelt met koud of lauwwarm water dan bestaat er grote kans dat de zeepresten zich hechten aan de binnenzijde van de afvoer. Door het mee spoelen van vet resten met het afvalwater is de kans groot dat de sifon of zwanenhals van de afvoer verstopt raakt. Een gootsteen verstopping kan uitgroeien tot een lastig en regelmatig terugkerend probleem. Het gebeurt vaker dat de afvoer verstopt tijdens ongelegen momenten. Een afvoer verstopping is niet alleen vervelend, maar past dit incident ook nooit in uw drukke agenda.
Daarom is het belangrijk dat u DSP ontstoppingsbedrijf 24/7 kunt bellen om u te helpen met het ontstoppen van de afvoer.

Snel en vakkundig ontstoppen

Ontstoppen of rioolreiniging zodra de oorzaak van de rioolverstopping bekend is . Wordt door een vakkundige medewerker, direct een oplossing geboden en ontstopt hij het riool. Onze compleet ingerichte servicewagens hebben  al het noodzakelijk materiaal aanwezig. Indien nodig wordt het stelsel inwendig geïnspecteerd en gecontroleerd op structurele gebreken. Op basis hiervan wordt een passend vernieuwingsvoorstel uitgebracht.

Afvoeren ontstopping

direct ontstoppen door een specialist? wij zijn een allround rioolontstoppingsbedrijf en schoonmaakbedrijf met een team van specialisten die dagelijks diverse werkzaamheden verrichten door heel Brabant met als oogpunt kwaliteit en prijstechnisch een hoogstaande dienst te leveren ontstoppen en reinigen.

Wij hebben niet alleen een 24 uur service voor ontstoppen maar ook een nieuw online order systeem waardoor u direct werkzaamheden kunt plaatsen op vrijblijvende basis. Het is natuurlijk ook mogelijk een offerte op maat aan te vragen.