Afvoer Ontstoppen

Soms is het nodig om de verstopte afvoer te laten reinigen van de douche, keuken, gootsteen of toilet. Iedere huis eigenaar krijgt er een keer mee te maken een verstopping. Het geeft water en stankoverlast en vieze vloeren en keukenkastjes rond om de afvoer. Door DSP de afvoer ontstoppen is dan een goede optie. Zelf de afvoer ontstoppen met ontstopper of soda en azijn kan een oplossing zijn. Is uw afvoer verstopt bel DSP voor een snelle ontstopping.

Heeft u de afvoer verstopt de riolering of gootsteen? Door intensief gebruik van de afvoer wastafel kan makkelijk een verstopping ontstaan. Tijdens bijvoorbeeld toilet bezoek verliest u haren en ook na het scheren ontstaat een mengsel van scheerzeep. Wanneer u deze resten wegspoelt in de verstopte afvoer met koud of lauwwarm water. Dan bestaat er grote kans dat de zeepresten zich hechten aan de binnenzijde van de verstopte afvoerleiding.

Hoe werkt het ontstoppen van een verstopte afvoer

Dus is de afvoer verstopt. Door het mee spoelen van vet resten met het afvalwater is de kans groot dat de sifon van de afvoer verstopt raakt. Een gootsteen verstopping kan uitgroeien tot een lastig en regelmatig terugkerend probleem. Het gebeurt vaker dat de afvoeren verstopt tijdens ongelegen momenten. Een afvoer verstopping is niet alleen vervelend, maar past dit incident ook nooit in uw drukke agenda. Daarom is het belangrijk dat u DSP ontstoppingsbedrijf 24/7 kunt bellen om u te helpen met het afvoer te reinigen.

Afvoer Van De Gootsteen Ontstoppen  Snel en vakkundig

Is de afvoer of gootsteen verstopt? Zodra de oorzaak van de rioolverstopping bekend is . Wordt door een vakkundige medewerker, direct een oplossing geboden en ontstopt hij de verstopte afvoer. Onze compleet ingerichte servicewagens hebben  al het noodzakelijk materiaal aanwezig. Indien nodig wordt het stelsel inwendig geïnspecteerd en gecontroleerd op structurele gebreken. Op basis hiervan wordt een passend vernieuwingsvoorstel uitgebracht.

Laat je verstopte afvoer reinigen door onze specialisten

De verstopping van een afvoer kan in een woning voor veel problemen zorgen. Wij zijn een allround riool ontstoppingsbedrijf en schoonmaakbedrijf met een team van specialisten. Die dagelijks diverse werkzaamheden verrichten door heel Brabant. Met als oogpunt kwaliteit en prijstechnisch een hoogstaande dienst te leveren en snel het afvoer te ontstoppen.

 

We hebben niet alleen een 24 uur service. Maar ook een nieuw online order systeem waardoor u direct werkzaamheden kunt plaatsen op vrijblijvende basis. Het is natuurlijk ook mogelijk een offerte op maat aan te vragen.

  • afvoer ontstopping
  • gootsteen ontstoppen
  • Afvoer verstopt
  • gootsteen verstopt
  • Ontstoppingsbedrijf
  • Verstopte afvoer
  • Verstopte gootsteen
Afvoer Ontstoppen