Afvoer Ontstoppen: Tips en stappen voor de perfecte afvoer ontstopping

Als het water niet of nauwelijks meer wegloopt in de keuken of badkamer, dan krijgt u te maken met afvoer ontstoppen. een verstopping in de afvoer van uw huis word vaak veroorzaakt door vet en etensresten en haren in de wasbak of doucheputje.

Bij afvoer ontstoppen in de keuken is het belangrijk eerst de sifon goed schoon te maken. In dit artikel leest u alles over ons stappenplan.

Voor dit soort problemen belt u DSP. Hier vind u tips omdat u eenvoudig zelf de afvoer ontstoppen met een ontstopper of een vloeibaar ontstoppingsmiddel of huishoudsoda.

Een afvoer in de keuken of douche kan verstopt raken en zorgt jaarlijks veel problemen bij huiseigenaren. Het water stroomt niet meer door in de keuken van de wasmachine of vaatwasser in huis. Tijd om de verstopping nog vandaag te verhelpen met plopper, soda, azijn en rubberen handschoenen . Dit wil je natuurlijk vandaag nog oplossen! Onze professionele ontstoppingsdienst geeft je tips die afvoer ontstoppen makkelijk maken.

Gouden tips voor je afvoer te ontstoppen

Ga je aan de slag met ontstoppingsmiddel of soda? lees hier via een aantal stappen voor perfecte afvoer ontstopping. Verstopping in de riolering, keuken of douche hiermee kun je dus zelf aan de slag. Maar lukt dit niet schakel direct DSP in.

Tip 1 Ontstop de afvoer van de keuken met soda of azijn

Soda en azijn

Tip 2 Afvoer ontstoppen met soda en heet water

Huishoudsoda in combinatie met heet water is een krachtige ontvetter

Tip 3 Ontstop je afvoer met een plopper

Ontstop je wc, wasbak met een plopper

Tip 4 Soda voor de ontstopping van je afvoer

Soda gebruiken voor ontstoppen van een afvoer

 

Wat veroorzaakt een verstopte afvoer?

Heeft u de al jaren last in de keuken of douche, belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer. Een verstopping in de keuken of doucheputje veroorzaakt veel overlast dit wil je snel opgelost hebben. Wij geven u gouden tips met soda azijn een plopper of ontstopping met afwasmiddel.

de riolering of gootsteen? Door intensief gebruik van de afvoer wastafel kan makkelijk een verstopping ontstaan. Tijdens bijvoorbeeld toilet bezoek verliest u haren en ook na het scheren ontstaat een mengsel van scheerzeep. Wanneer u deze resten wegspoelt in de verstopte afvoer met koud of lauwwarm water. Dan bestaat er grote kans dat de zeepresten zich hechten aan de binnenzijde van de verstopte afvoerleiding.

Hoe werkt het ontstoppen van een verstopte afvoer

Dus is de afvoer verstopt van de gootsteen of douche maar wacht niet te lang met oplossen. Omdat het mee spoelen van vet resten met het afvalwater is de kans groot dat de sifon van de afvoer verstopt raakt. Een gootsteen verstopping kan uitgroeien tot een lastig en regelmatig terugkerend probleem. Het gebeurt vaker dat de afvoeren verstopt tijdens ongelegen momenten. Een afvoer verstopping is niet alleen vervelend, maar past dit incident ook nooit in uw drukke agenda. Daarom is het belangrijk dat u DSP rioolservice 24/7 kunt bellen om u te helpen met het afvoer te reinigen.

Afvoer Van De keuken Ontstoppen  Snel en vakkundig

Is de afvoer of gootsteen verstopt in uw huis? Zodra de oorzaak van de verstopping bekend is . Wordt door een vakkundige medewerker, direct een oplossing geboden en ontstopt hij de verstopte afvoer. Onze compleet ingerichte servicewagens hebben  al het noodzakelijk materiaal aanwezig. Indien nodig wordt het stelsel inwendig geïnspecteerd en gecontroleerd op structurele gebreken. Op basis hiervan wordt een passend vernieuwingsvoorstel uitgebracht.

Laat je verstopte afvoer verhelpen door onze professionele ontstoppingsdienst

De verstopping van een afvoer kan in een woning voor veel problemen zorgen. Wij zijn een allround riool ontstoppingsdienst en schoonmaakbedrijf met een team van specialisten. Die dagelijks diverse professionele rioolservice verrichten door heel Brabant. Met als oogpunt kwaliteit en prijstechnisch een hoogstaande dienst te leveren en snel het afvoer te ontstoppen.

 

We hebben niet alleen een 24 uur service. Maar ook een nieuw online order systeem waardoor u direct werkzaamheden kunt plaatsen op vrijblijvende basis. Het is natuurlijk ook mogelijk een offerte op maat aan te vragen.

  • Ontstopping riool
  • gootsteen ontstoppen
  • Afvoer verstopt
  • gootsteen verstopt
  • Ontstoppingsdienst
  • Verstopping afvoer
  • Verstopte gootsteen
Afvoer ontstoppen