Afvoer Ontstoppen

Als het water niet of nauwelijks meer wegloopt in jou keuken of badkamer, dan is er waarschijnlijk een leiding verstopt. Een leiding loopt meestal door het hele huis of bedrijfspand en op een bepaald punt komen alle leidingen samen. Bij afvoer ontstoppen, zorg je er voor dat alles beter weg loopt naar de centrale riolering. De afvoer verstopping kun je vaak zelf stap voor stap oplossen. Met een goed stappenplan kan de verstopping in jou leiding van de gootsteen of douche weer best naar behoren werken.

Wat is afvoer ontstoppen

Afvoerontstopping zorgt voor, een betere stroming naar de centrale riolering en is belangrijk voor het afvoerputje van de afvoer. Het afvoerputje van de gootsteen of douche schoonmaken kan beter zijn voor het weglopen naar jou leiding. Of het nu gaat over een verstopte gootsteen of douche het beste is regelmatig het putje van de afvoer schoon te maken. Met de schoonmaak zorg je dat er minder vet en etensresten in de riolering blijven plakken gebruik hiervoor wel heet water.

Tip 1 Ontstop het afvoerputje van de keuken met soda of azijn

Als het afvoerputje verstopt raakt kun je dit gemakkelijk schoonmaken met ons stappenplan en heet water en baking soda en azijn

Tip 2 Afvoer ontstoppen met soda en heet water

Huishoudsoda in combinatie met heet water is een krachtige ontvetter

Tip 3 Ontstop je afvoer met een plopper

Ontstop je wc, wasbak met een plopper

Tip 4 Soda voor de ontstopping van je afvoer

Soda gebruiken voor ontstoppen van een afvoer

 

Wat veroorzaakt een verstopte afvoer?

Heeft u de al jaren last in de keuken of douche, belangrijk is wat de oorzaak van de verstopte afvoer is. Een verstopping in de keuken of doucheputje veroorzaakt veel overlast dit wil je snel opgelost hebben. Wij geven u gouden tips met soda azijn een plopper of ontstopping met afwasmiddel.

de riolering of gootsteen? Door intensief gebruik van de afvoer wastafel kan makkelijk een verstopping ontstaan. Tijdens bijvoorbeeld toilet bezoek verliest u haren en ook na het scheren ontstaat een mengsel van scheerzeep. Wanneer u deze resten wegspoelt in de verstopte afvoer met koud of lauwwarm water. Dan bestaat er grote kans dat de zeepresten zich hechten aan de binnenzijde van de verstopte afvoerleiding.

Hoe werkt het ontstoppen van een verstopte afvoer

Dus is de afvoer verstopt van de gootsteen of douche maar wacht niet te lang met oplossen. Omdat het mee spoelen van vet resten met het afvalwater is de kans groot dat de sifon van de afvoer verstopt raakt. Een gootsteen verstopping kan uitgroeien tot een lastig en regelmatig terugkerend probleem. Het gebeurt vaker dat de afvoeren verstopt tijdens ongelegen momenten. Een afvoer verstopping is niet alleen vervelend, maar past dit incident ook nooit in uw drukke agenda. Daarom is het belangrijk dat u DSP rioolservice 24/7 kunt bellen om u te helpen met het afvoer te reinigen.

Afvoer Van De keuken Ontstoppen  Snel en vakkundig

Is de afvoer of gootsteen verstopt in uw huis? Zodra de oorzaak van de verstopping bekend is . Wordt door een vakkundige medewerker, direct een oplossing geboden en ontstopt hij de verstopte afvoer. Onze compleet ingerichte servicewagens hebben  al het noodzakelijk materiaal aanwezig. Indien nodig wordt het stelsel inwendig geïnspecteerd en gecontroleerd op structurele gebreken. Op basis hiervan wordt een passend vernieuwingsvoorstel uitgebracht.

Laat je verstopte afvoer verhelpen door onze professionele ontstoppingsdienst

De verstopping van een afvoer kan in een woning voor veel problemen zorgen. Wij zijn een allround riool ontstoppingsdienst en schoonmaakbedrijf met een team van specialisten. Die dagelijks diverse professionele rioolservice verrichten door heel Brabant. Met als oogpunt kwaliteit en prijstechnisch een hoogstaande dienst te leveren en snel het afvoer te ontstoppen.

 

We hebben niet alleen een 24 uur service. Maar ook een nieuw online order systeem waardoor u direct ontstoppingsklussen kunt plaatsen op vrijblijvende basis. Het is natuurlijk ook mogelijk een offerte op maat aan te vragen.

  • Ontstopping riool
  • gootsteen ontstoppen
  • Afvoer verstopt
  • gootsteen verstopt
  • Ontstoppingsdienst
  • Verstopping afvoer
  • Verstopte gootsteen
Afvoer ontstoppen