Ontstoppingsbedrijf Rosmalen

Een verstopte afvoer is een probleem dat stank en wateroverlast kan veroorzaken. Het is erg vervelend als een van uw afvoeren niet meer doorspoelen. Maar ook de stankoverlast uit de leiding wil je bij dit soort verstopping natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Wij staan dan ook voor je klaar met professionele hulp als ontstoppingsbedrijf in Rosmalen! Wij zorgen bij iedere verstopping voor een betaalbare oplossing. Nadat DSP ontstopping de verstoppingen hebben opgelost krijgt u een gratis korte camera inspectie van de grotere leidingen.

Hoe werkt ons ontstoppingsbedrijf in Rosmalen

Bij het oplossen van een verstopping werkt ons ontstoppingsbedrijf in Rosmalen eerst met een verenmachine. Door een visuele inspectie word eerst gekeken wat de verstopping heeft veroorzaakt. Bij het aanpakken van een verstopping hebben wij een aantal veren tot onze beschikking. Met deze ontstoppingsveren maken wij een roterende beweging in de afvoer. Omdat vet en vuilresten in de afvoer erg vervelend zijn spuiten we ook de riolering door. Zodat u ook minder kans heeft op een nieuwe verstopping in de riolering.

 

Ontstopper in Rosmalen inschakelen met betaalbare hulp

Een verstopping in de afvoer wc of andere diensten is voor ons ontstoppingsbedrijf in een handomdraai betaalbaar opgelost in Rosmalen. ook het riool in Den Bosch en Waalwijk.

Ontstoppingsbedrijf In Rosmalen

Met de verenmachines van DSP Ontstoppingsbedrijf is een verstopping van uw keuken afvoer snel verholpen. wij hebben meerdere maten veren vanaf 6 mm t/m 30 mm die in verschillende machines hun werk kunnen doen.

Hemelwaterafvoer verstopping

Helaas kent Nederland een nat klimaat en valt er veel regen. Al die regen kan voor wateroverlast zorgen. Als uw hemelwaterafvoer verstopt zit door bladeren en/of vuil. Het gevolg is dat het water via de overlopende dakgoot en de muren zijn weg vindt naar binnen. Of dat u last krijgt van dak lekkage. DSP rioolservice maakt uw regenwaterafvoer schoon en repareert indien nodig uw dakgoot.

Camera-inspectie Voor Riool en Afvoer In Rosmalen

Met een rioolcamera is het mogelijk een camera inspectie uit te voeren zowel van binnen als van buiten. Met een riool camera controleren onze monteurs het riool inwendig op lekkages of obstakels. Tijdens de rioolinspectie bekijken we de live beelden van uw riolering. Op basis van de camerabeelden bepalen onze monteurs de ernst van de situatie.

Een verstopping snel verholpen

Is uw riool verstopt in Rosmalen? Dan kunt u het best de hulp inschakelen van een vakman op dit gebied. Als u zelf gaat proberen de verstopping te verhelpen, loopt u immers kans uw riolering erger te beschadigen. Bij rioolverstopping zijn onze vakmannen u met plezier van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring met werkzaamheden aan riolering.

Vakman

Een rioolprobleem altijd snel verholpen. Woont u in of omgeving Rosmalen en is uw wc of riool verstopt? Neem contact op. Het maakt niet uit hoe vroeg of laat u belt. Bij spoedgevallen kunt u ons namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken! Zo bent u verzekerd van een snelle en passende oplossing. We zijn u met plezier van dienst!

Hoe ontstoppen wij uw riool in Rosmalen?

Bij ons ontstoppingsbedrijf bent u aan het juiste adres voor het ontstoppen van het riool. Hiervoor wordt in eerste instantie gebruik gemaakt van een veermachine. Deze vorm van ontstoppen wordt ook wel mechanische rioolreiniging genoemd. Mechanische reiniging is voornamelijk geschikt wanneer het riool is dichtgeslibd door kalk-, zeep- of vet resten.

Die meekomen met het afvalwater. Met behulp van een veermachine met boorkoppen, freeskoppen en snijmessen wordt de rioolbuis schoongemaakt. Wanneer het riool echt wordt verstopt door iets dat er niet in thuis hoort. Wordt gebruik gemaakt van hoge waterdruk voor het ontstoppen van uw riool. Hiervoor zijn verschillende spuitkoppen beschikbaar, zodat de verstopping op verschillende manieren kan worden aangepakt.

Wat doen we

  • De reiniging van het rioleringsstelsel
  • Oplossen en voorkomen van riool verstopping
  • Repareren of vernieuwen van de riolering
  • Het inspecteren van de riolering
  • Advies omtrent uw rioleringssysteem

Uitstekende garantievoorwaarden

Hoe moeilijk het oplossen van een verstopping soms ook kan zijn, wij verhelpen uiteindelijk iedere ontstopping. Vandaar dat wij altijd 100% resultaat kunnen garanderen. Mocht er binnen drie maanden in dezelfde leiding, door ons bedrijf ontstopt, opnieuw een verstopping plaatsvinden. Dan betaalt u alleen de extra benodigde tijd! In bepaalde gevallen is het bij terugkerende hardnekkige verstoppingen noodzakelijk.

Om gebruik te maken van camera-inspectie. Als dit het geval is en wij uw riolering met een rioolcamera hebben geïnspecteerd, geven wij drie maanden garantie op de ontstopping.

Gecertificeerd

Dsp Schoonmaak B.V. is al 20 jaar actief in de regio Brabant. Mede door onze goede garantie en VCA gecertificeerd personeel. Zorgen wij dat iedere ontstopping naar volle tevredenheid word uitgevoerd.

Ontstoppingsspecialist Ontstoppingsbedrijf Rosmalen

Het meest voorkomende probleem met de riolering is een verstopte, leiding, gootsteen of toilet. Gelukkig zijn deze problemen vaak snel op te lossen met de hulp van een ontstopping specialist. Waarom is het belangrijk om de verstopping snel te laten verhelpen door een monteur. Omdat hoe langer u wacht met het oplossen van de verstopping, hoe meer vuil zich bij de al bestaande verstopping ophoopt. En hoe langer u wacht, hoe meer schade dit uiteindelijk kan opleveren. Wij zien namelijk vaak dat wanneer een beginnende verstopping niet snel wordt opgelost. Deze groter en vaster kan worden. Wij kunnen u helpen wanneer u last heeft van deze verstoppingen in het riool.

Contact opnemen met ontstoppingsdienst in Rosmalen

Als u vragen heeft over onze ontstoppingsdienst voor de regio Den Bosch ( 's-Hertogenbosch) dan kunt u altijd bellen met 073-5114425. Wij hebben 24 uur service en daarom staan wij ook altijd snel voor u klaar. Wij willen het graag van u horen wanneer wij u kunnen helpen. En daarvoor kunt u ook het contactformulier op de website invullen. Daardoor weten wij precies wie wij van dienst kunnen zijn en wanneer.

Voor het verhelpen van een verstopping kunt u vandaag nog op de hulp van ons ontstoppingsbedrijf in Rosmalen rekenen.