Dakgoot Reinigen & Schoonmaken Prijzen

De dakgoten reiniging is een klus die bij het onderhoud van uw huis hoort en meestal 1 keer per jaar plaatsvind. Om uw woning goed te onderhouden is dakgoot schoonmaken erg belangrijk en kost op termijn minder dan een verstopping. Als uw dakgoten schoon zijn heeft u minder kans op achterstallige onderhoudswerkzaamheden.

Dakgoten Schoonmaken Prijzen van het Reinigen

Het tarief van een dakgootreiniging kan verschillen en is afhankelijk van bijvoorbeeld onderhoud vervuiling en bereikbaarheid van het dak. Met een ladder en emmer klimt onze monteur naar boven en maakt de goot onder het dak schoon. Omdat het van belang is bij onderhoud om veilig te werken zijn onze monteurs VCA gecertificeerd. Maar voorzichtigheid bij deze klus is altijd geboden bij het schoonmaken op een ladder. Deze klus neemt meestal 1 of 2 uur in beslag maar dan bent u de rest van het jaar klaar met de dakgoot.

Dakgoot Schoonmaken Kosten

Het uitbesteden van de goot reinigen in huis brengt natuurlijk kosten met zich mee. Wanneer u werkzaamheden uitbesteed aan de dakgoot weet u zeker dat de klus professioneel geklaard is. Als onze monteur klaar is krijgt u een bon van de gedane onderhoudswerkzaamheden en de kosten. Op alle werkzaamheden krijgt u schriftelijke garantie op het schoonmaken.

Verstopping dakgoot voorkomen

In de bouwmarkt zijn bladvangers te koop omdat dit effectief een verstopping voorkomt in de goot. Bij een totale verstopping is het belangrijk om snel maar vakkundig actie te ondernemen. Omdat een verstopte dakgoot verschillende soorten schimmel en wateroverlast kan veroorzaken is het beter dit te voorkomen.

Prijzen Schoonmaak en reinigen

Een dakgootreiniging is de schoonmaak van de totale goot onder het dak. De schoonmaak van de dakgoot en het inspecteren verminderd de kans op achterstallig onderhoud. D prijzen als het onderhoud niet goed is bijgehouden liggen hoger als reguliere onderhoudswerkzaamheden. Laat uw dakgoten reinigen door een vakkundig ontstoppingsbedrijf DSP staat voor u klaar.