Gootsteen Ontstoppen

Door een verstopte gootsteen blijft er een vieze laag water staan in jou huis dit natuurlijk erg vervelend. Het kan behoorlijk wat waterschade in de gootsteen veroorzaken bij huiseigenaren kan op een geven moment door verstopping niet meer wegstromen. In de wasbak stroomt jaarlijks veel vuil en vetresten mee de afvoer in. Een zeefje in het afvoerputje van de wastafel kan een oplossing bieden en een hoop ergernis helpen te besparen. Krijg je hier toch een verstopping dat kun je snel verhelpen je gootsteen ontstoppen door een ontstopper of ontstoppingsmiddel de enige oplossing. De gootsteen kan om verschillende manieren meteen verstopt raken hier lees je hoe je zelf eerste hulp kunt bieden. Er zijn diverse methode om hoe je jou afvoer van de wasbak snel ontstopt van de badkamer of keuken.

Laat DSP de gootsteen ontstoppen

De ontstopper van DSP kan u altijd helpen met uw verstopping in de badkamer en keuken. zelf de Gootsteen ontstoppen kan met verschillende middelen en methode, dit los je snel op met soda of azijn met heet water. Heeft u een wastafel afvoer verstopping? Water spoelt moeilijk weg een typisch geval van een vervelende gootsteenafvoer die verstopt is. U kunt natuurlijk een loodgieter of rioolservice bellen voor snel de gootsteen te ontstoppen. Je kunt natuurlijk ook eerst zelf samen met oma met afwasmiddel en heet water proberen om de gootsteensifon te ontstoppen met soda of azijn. Dit zal bij een zware afvoer verstopping niet voor een snelle oplossing zorgen. Laat daarom snel een ontstoppingsbedrijf komen zij helpen u met wasbak of wastafel en andere diensten.

Kosten gootsteen ontstoppen

Bij je gootsteen ontstoppen krijgen de ontstoppers van dsp het meestal binnen een uur oplossen en rekenen dan het standaard tarief. Een standaard verstopping in de wasbak is een vervelende noodzakelijke klus die wij bij ons bedrijf best wel snel kunnen oplossen. Eerst kijken we met wat voor soort verstopping we te maken hebben DSP heeft normaal een camera bij. Dan demonteren wij de afvoer van de gootsteenafvoer en inspecteren wij de afvoeren. Bijna altijd is het probleem ontstaan door vet en etensresten wij gebruiken dan een verenmachine met vet snijder. Met een waterstofzuiger zuigen wij de afvoerleiding leeg tot er een goede reiniging plaats vind.

Verstopping in de gootsteen voorkomen

Is de wastafel verstopt en wilt u eerst zelf aan de slag? hier vind je tips om de gootsteenverstopping te voorkomen met soda en azijn. Eerst schep je een eetlepel soda in putje dan voeg je een kopje azijn toe, laat dit een kwartier inwerken en giet dan kokend water op gootsteenafvoer. Met een beetje geluk lost de gootsteenverstopping op. Mocht u er zelf niet uitkomen dan mag u altijd contact opnemen met een monteur van DSP.

De gootsteenverstopping niet zelf kunnen oplossen

Om verstoppingen in de gootsteen te voorkomen kunt u het best een zeefje gebruiken dat op het putje past. Ook restjes van eten horen niet in de gootsteenafvoer thuis deze kunnen in de gft bak. Spoel een keer in de maand preventief een kopje soda in de gootsteenafvoer het voorkomt verstoppingen ergernis en wateroverlast. De monteurs van DSP staan altijd voor u klaar u kunt ons voor spoed 24 uur bereiken.