Regenpijp ontstoppen

Een vieze dakgoot zorgt ervoor dat het water niet meer wegloopt en er kans op schimmel is in uw huis of bedrijf. De dakgoot laten schoonmaken is dan een goed plan en kunnen ook andere dakgoten beter door lopen in uw woonruimte of bedrijfspand. Met regenpijp ontstoppen, zorg je voor ruimte in de afvoerbuis en kun je alles alles beter weg laten stromen naar de centrale riolering. Lees hier verder over hoe je een regenpijp verstopping, zelf in stappen goed kunt oplossen. Je kan hier lezen hoe je de dakgoot en hemelwaterafvoer het best schoon kunt maken en houden voor lage kosten.

Hoe regenpijp ontstoppen en goot reinigen

Regenpijpen ontstopping zorgen jaarlijks door minder vervuiling en kan meer ruimte naar andere riolering of hemelwaterafvoer van regenpijp. Bij de ontstopping van de dakgootafvoer kan door verstopping veel blad van bomen blijven zitten naar de dakgoot. Een boom verliest ieder jaar veel bladeren deze komen via het dak in de goot terecht. De jaarlijkse schoonmaak van de goot van uw woning of bedrijf kan eenvoudig met een ladder. Als u het zelf doet heeft u een handveger en vuilniszak en natuurlijk een ladder voor de afvoer nodig.

Kosten Regenpijp Ontstoppen

Regenpijp ontstoppen via de riolering word vaak gedaan voor een vast tarief. Als een dakgootafvoer verstopt raakt kan er schimmelvorming in uw huis ontstaan. Door een verstopping stroomt de vervuiling naar de afvoer van de regenpijp. Zorg er dus altijd voor dat de afvoer schoon en vrij van takken en bladafval is. Schimmel ontstaat als het water over de goot loopt tegen de gevel. tussen de gevel en de buitenmuur zit maar een paar centimeter ruimte en kunnen gevels snel nat worden. Je kunt natuurlijk de afvoer op tijd schoonmaken zeker bij een bedrijfspand is dit van belang dit snel te doen.

viezigheid en overlast Omdat de oorzaak van de verstopte regenpijp bekend is. Wordt door een vakkundige medewerker, direct een oplossing geboden en ontstopt hij de regenpijpen. wij hebben een compleet ingerichte servicewagens met al het noodzakelijk materiaal aanwezig. Indien nodig wordt het stelsel inwendig geïnspecteerd en gecontroleerd op structurele gebreken. Op basis hiervan wordt een passend vernieuwingsvoorstel uitgebracht voor de regenpijp.

Betaalbaar verstopte regenpijp oplossen

Heeft u last van een verstopte regenpijp

Verstopping in de regenpijp betaalbaar oplossen

Het ontstoppen doen wij in eerste instantie met een verenmachine.

Lekkage regenpijp

Een regenpijp of dakgoot die lekt

Ontstoppen van de regenpijp

De dakgoot word gebruikt om het regen water van het dak op te vangen.

 

 

 

Regenpijp ontstoppen