Ontstoppingsbedrijf 073-5114425

Ontstopping. Door intensief gebruik van de afvoer van de douche en wastafel kan makkelijk een verstopping ontstaan. DSP Rioolservice helpt u snel van uw verstopping af met onze uitstekende garantie van 3 maanden op gedane arbeid, bovendien hebben wij het no cure no pay systeem geen oplossing geen betaling uw riool ontstopping is dus in goede handen bij DSP.

€ 67,50 incl. btw en garantie

Ontstopping. spoelen van vet resten met het afvalwater is de kans groot dat de sifon of zwanenhals van de afvoer verstopt raakt. Een gootsteen verstopping kan uitgroeien tot een lastig en regelmatig terugkerend probleem. Het gebeurt vaker dat de afvoer verstopt tijdens ongelegen momenten. Een afvoer verstopping is niet alleen vervelend, maar past dit incident ook nooit in uw drukke agenda.
Daarom is het belangrijk dat u DSP ontstoppingsbedrijf 24/7 kunt bellen om u te helpen met het ontstoppen van de afvoer

Ontstopping Snel en Vakkundig

Ontstopping. Zodra de oorzaak van de rioolverstopping bekend is . Wordt door een vakkundige medewerker, direct een oplossing geboden en ontstopt hij het riool. Onze compleet ingerichte servicewagens hebben  al het noodzakelijk materiaal aanwezig. Indien nodig wordt het stelsel inwendig geïnspecteerd en gecontroleerd op structurele gebreken. Op basis hiervan wordt een passend vernieuwingsvoorstel uitgebracht.

Riool Ontstopping Ontstoppingsbedrijf 

Ontstoppingsbedrijf. Wij zijn een allround riool ontstoppingsbedrijf en schoonmaakbedrijf met een team van specialisten die dagelijks diverse werkzaamheden verrichten door heel Brabant met als oogpunt kwaliteit en prijstechnisch een hoogstaande dienst te leveren.

Wij hebben niet alleen een 24 uur service maar ook een nieuw online order systeem waardoor u direct werkzaamheden kunt plaatsen op vrijblijvende basis. Het is natuurlijk ook mogelijk een offerte op maat aan te vragen.

Tarief

Riool Ontstopping
Riool Ontstoppen incl. 1 uur arbeid € 55,79 excl. btw
Wc Ontstoppen incl. 1 uur arbeid € 55,79 excl. btw
Keukenafvoer Ontstoppen incl. 1 uur arbeid € 55,79 excl. btw
Regenpijp Ontstoppen incl. 1 uur arbeid € 55,79 excl. btw
3 maanden garantie op gedane werkzaamheden
No cure no pay

Riool Ontstoppen Ontstopping 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar!

Riool Ontstopping Toilet Ontstoppen Keukenafvoer Ontstoppen Douche Ontstoppen Regenpijp Ontstoppen Regio Noord Brabant